Fysiotherapie Pelgrim en Van Nugteren
Mail ons Bel ons

Medewerkers

Irma Pelgrim

Werkzaam op alle werkdagen van de week
Geriatriefysiotherapeute. Zij heeft zich toegelegd op de behandeling van de ouder wordende mens en geeft fitness voor ouderen (gerofitness). Specialisaties: CVA, ziekte van Parkinson, Claudicatio intermittens, Multiple Sclerose, medical taping.

Koos van Nugteren

Werkzaam op: dinsdag en vrijdag
Gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van orthopedische aandoeningen en tevens werkzaam als redacteur van een orthopedische boekenserie: Orthopedische Casuïstiek. Hij werkt ook nauw samen met een praktijk voor kinderfysiotherapie: Theeuwes & Vrenken.

Cindy Walravens

Werkzaam op: maandag(avond), dinsdag en donderdag
Allround fysiotherapeute, lymfoedeem fysiotherapeut (oedeemtherapie) en bewegingswetenschapper. Verder geeft zij fitness, medical taping, meet indien gewenst uw fysieke conditie met de fysiofitheidsscan, en geeft functionele looptraining. Werkt op afspraak ook op maandagavond.

Bram de Lange

Werkzaam op alle werkdagen van de week en op donderdagavond
Allround fysiotherapeut en manueeltherapeut met veel ervaring in fitness en krachttraining. Hij is opgeleid tot master manueeltherapeut in Amersfoort en triggerpoint dry needling in Groningen. Is aangesloten bij het rugnetwerk Zuid-Oost Nederland.

Peter Mijts

Werkzaam op: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
Geriatriefysiotherapeut. Hij heeft zich toegelegd op de behandeling van ouderen. Is naast fysiotherapeut ook afgestudeerd als verpleegkundige. Specialisatie: ziekte van Parkinson.

Patty Joldersma

Werkzaam op: woensdag en vrijdag
Allround fysiotherapeut en sportfysiotherapeut. Is gespecialiseerd in hand- en polsklachten, artrose, reuma, osteoporose, diabetes, medical taping, duizeligheidsklachten en fibromyalgie. Geeft verder ook valtrainingen. Is naast fysiotherapeut medisch fitnessinstructeur en redacteur van 'Orthopedische Casuïstiek'. Wegens zwangerschap is zij van november 2018 tot 1 maart 2019 niet inzetbaar.

Jacqueline van de Berg

Werkzaam op: dinsdag, woensdag en vrijdag
Allround fysiotherapeut met veel ervaring in de ouderenzorg en het begeleiden van fitnessgroepen van alle leeftijden. Specialisaties: CVA, ziekte van Parkinson, schouderproblematiek en oncologie (begeleiden cliënten na chemotherapie). Is aangesloten bij het Onconet. Zij werkt momenteel ter vervanging van Patty Joldersma die vanwege zwangerschap beperkt inzetbaar is.

Alle medewerkers staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF.